Nieuws

Kaarten "STILTE A.U.B." nu beschikbaar

Gepubliceerd op 17/09/2022

De spelers van Volharding willen jullie binnenkort ontvangen in 't Vondel voor hun nieuwe komedie STILTE A.U.B.! 

Ze nemen jullie mee en maken jullie wegwijs in de wereld van het theater. In het eerste bedrijf krijgt de toeschouwer een generale repetitie te zien. De stress en spanning stijgen! In deel twee nemen we een kijkje achter de schermen: voor velen de ontdekking van een onbekende wereld.

Auteur: Michael Frayn

Regie: André Herremans

Regie-assistente: Sonja Vanhaelen

Spelen mee: Anne van der Mijnsbrugge, Carl Coudron, Hilde Van Diest, Julienne Vetsuypens, Nora Marchal, Pieter Sanders, Ward Ceyssens, Wim Verdeyen

De voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 9 december 2022 (20 uur), zaterdag 10 december 2022 (20 uur) en zondag 11 december 2022 (15 uur) in CC 't Vondel in Halle.

Kaarten kunt u steeds bestellen via de knop "Tickets" op de startpagina of via volharding.halle@gmail.com.

Repetities "STILTE A.U.B." hervat!

Gepubliceerd op 22/06/2022

Na een lange coronastilte en een geannuleerde voorstelling in 2021, heeft toneelgroep Volharding de repetities voor de komedie "STILTE A.U.B." zopas opnieuw opgestart.

Onze spelers willen jullie deze keer meenemen en wegwijs maken in theater. In het eerste bedrijf van deze komedie krijgt de toeschouwer een generale repetitie te zien. De stress en spanning stijgen! In deel twee nemen we een kijkje achter de schermen: voor velen de ontdekking van een onbekende wereld.

Auteur: Michael Frayn

Regie: André Herremans

Regie-assistente: Sonja Vanhaelen

Spelen mee: Anne Van Der Mijnsbrugge, Carl Coudron, Hilde Van Diest, Julienne Vetsuypens, Nora Marchal, Pieter Sanders, Ward Ceyssens, Wim Verdeyen

De voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 9 december (20u), zaterdag 10 december (20u) en zondag 11 december (15u) 2022 in CC 't Vondel in Halle. Kaarten kunt u steeds bestellen via de knop "Tickets" op de startpagina of via volharding.halle@gmail.com.